Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продовжує свою роботу «мобільна бригада» з вивчення та вирішення питань внутрішньо переміщених осіб

Дата: 18.11.2022 13:04
Кількість переглядів: 249

Фото без опису
Свою роботу в Косівському районі продовжує «мобільна бригада», яка створена з метою вивчення та вирішення найбільш актуальних питань, що виникають у внутрішньо переміщених осіб, які були вимушені залишити свої домівки через активні бойові дії.  До цієї бригади входять спеціалісти різних напрямків, а саме: представники районної державної адміністрації, спеціалісти з сфери соціальних послуг регіонального Центру безоплатної правової допомоги, активної підтримки безробітних та інші.

Фото без описуВчора зустріч відбулася в Яблунівській територіальній громаді за участю директора КП «Центр надання соціальних послуг» Юрія Филищука. В ході спілкування фахівці бригади проконсультували постраждалих від війни людей з правових, соціальних та інших питань.

Фото без описуВ ході зустрічі обговорювалися питання щодо забезпечення постраждалих осіб побутовою та оргтехнікою. Для внутрішньо переміщених осіб  також були  актуальними питаннями соціального характеру.

Фото без описуДані зустрічі є дуже корисними для підтримки внутрішньо переміщених осіб та вирішення  їх проблемних питань.

Схожі зустрічі плануються проводитись й надалі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора