Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся захід з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 22.11.2022 08:43
Кількість переглядів: 153

Фото без опису
21 листопада, на майдані Незалежності в місті Косів відбувся захід з нагоди Дня Гідності та Свободи, за участі керівництва райдержадміністрації, районної ради, міської ради та усіх небайдужих жителів Косівщини, аби віддати належну шану патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору.

Відзначення розпочалося під звуки Гімну України.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять усіх героїв, які віддали життя за свободу, гідність та незалежність України!

Фото без описуЗ промовою до присутніх звернулася голова районної державної адміністрації Наталія Кучма та голова районної ради Зеновій Томащук.

«Слава Україні! Крок за кроком наші воїни звільнять українську землю від фашистів і це стане доказом того, що всі жертви нашої нелегкої боротьби були не марними, а з крові пролитої за нашу свободу виросте нова нація, яка побудує могутню європейську державу ім’я якій Україна.Все буде Україна !», - звернулася у своїй промові до присутніх голова районної державної адміністрації - начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма!

Фото без описуВ рамках заходу була представлена концертна програма приурочена річниці Революції Гідності та Свободи за участю працівників та аматорів районного і міського будинку культури.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора