Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся захід з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 22.11.2022 08:43
Кількість переглядів: 129


21 листопада, на майдані Незалежності в місті Косів відбувся захід з нагоди Дня Гідності та Свободи, за участі керівництва райдержадміністрації, районної ради, міської ради та усіх небайдужих жителів Косівщини, аби віддати належну шану патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору.

Відзначення розпочалося під звуки Гімну України.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять усіх героїв, які віддали життя за свободу, гідність та незалежність України!

З промовою до присутніх звернулася голова районної державної адміністрації Наталія Кучма та голова районної ради Зеновій Томащук.

«Слава Україні! Крок за кроком наші воїни звільнять українську землю від фашистів і це стане доказом того, що всі жертви нашої нелегкої боротьби були не марними, а з крові пролитої за нашу свободу виросте нова нація, яка побудує могутню європейську державу ім’я якій Україна.Все буде Україна !», - звернулася у своїй промові до присутніх голова районної державної адміністрації - начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма!

В рамках заходу була представлена концертна програма приурочена річниці Революції Гідності та Свободи за участю працівників та аматорів районного і міського будинку культури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора