Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук привезла гуманітарну допомогу на Херсонщину

Дата: 28.11.2022 10:41
Кількість переглядів: 90

Фото без опису
Шість вантажівок із продуктами харчування, засобами гігієни, дерев'яними дошками прибули до Херсону. Таку допомогу організували жителям Херсонської області за підтримки Івано-Франківської обласної військової адміністрації.

Фото без описуПро це повідомила голова обласної державної адміністрації  - начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук, перебуваючи на Херсонщині.

"Ми всією  країною допоможемо херсонцям подолати ті труднощі, які їм довелося пережити під час окупації, - йдеться у повідомленні керівниці області на її сторінці у соціальній мережі "Фейсбук". - Головне, що в українське місто повертається життя".

Фото без опису

Зазначимо, що у Херсоні вже обладнано  пункти видачі допомоги населенню. Сьогодні ж тисячі містян можуть  отримати продукти харчування, засоби гігієни та медикаменти. Також розгорнуті "Пункти незламності", в яких херсонці мають змогу зігрітися, зарядити гаджети, випити гарячого чаю.

Світлана Онищук поспілкувалася з жителями Херсонщини і подякувала їм за витримку, незламність  та протистояння ворогу.

"Щиро радію, що Івано-Франківщина долучається до гуманітарної підтримки громадян на Херсонщині, - зазначила очільниця Прикарпаття. - Разом ми Переможемо!".

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора