Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косівському районі продовжує роботу "мобільна бригада"

Дата: 30.11.2022 17:10
Кількість переглядів: 234

Фото без опису
У Косівському районі продовжує роботу "мобільна бригада", утворена з метою вивчення та вирішення найбільш актуальних питань, що виникають у внутрішньо переміщених осіб, які були вимушені залишити свої домівки через активні бойові дії.

До цієї бригади входять спеціалісти різних напрямків: представник районної державної адміністрації, спеціалісти з сфери соціальних послуг, регіонального Центру безоплатної правової допомоги, активної підтримки безробітних та інші.

Сьгодні така зустріч відбулась в Космацькій територіальній громаді за участю заступника голови сільської ради Ганни Варцаб‘юк .

Фото без описуУ ході спілкування фахівці бригади консультували постраждалих від війни людей з правових, соціальних, психологічних та інших нагальних питань.

Для внутрішньо переміщених осіб проблемними є питання соціальної підтримки, правового характеру, працевлаштування, пошуку постійного житла тощо.

Фото без описуЗа результатами зустрічі присутні фахівці бригади поділилися із внутрішньо переміщеними особами контактами та домовилися у разі потреби в подальшому комунікувати щодо вирішення проблемних питань.

Такі зустрічі є дуже корисними для більшості людей, адже вони отримують відповіді на актуальні для них на даний час питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора