Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча нарада з головами територіальних громад

Дата: 30.11.2022 23:32
Кількість переглядів: 121

Фото без опису
Сьогодні під головуванням Наталії Кучми – начальника  районної військової адміністрації відбулась робоча нарада з головами територіальних громад району.

В нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Василь Жмендак, голови та заступники міських, селищних та сільських рад району, начальник управління соціального захисту населення Василь Ропар, працівники райдержадміністрації.

Фото без описуЗаслухали інформацію про роботу Пунктів незламності , які розгорнуті на території району. У разі аварійного відключення електроенергії, Пункти Незламності стають острівцем безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонують цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.

Присутні, повторно детально обговорили питання щодо готовності господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до роботи в зимовий період, наявність резервних джерел теплопостачання на випадок аварійних ситуацій. 

Як підсумувала очільниця  району зимовий період у районі очікується нелегким, тому необхідно враховувати реалії воєнного стану для швидкого реагування на можливі надзвичайні ситуації та недопущення збоїв у роботі систем.

Фото без описуТакож обговорили питання про  розміщення внутрішньо переміщених осіб на території району. 
З перших днів повномасштабного російського вторгнення на територію України територіальні громади Косівського району приймають людей, які були змушені покинути власні домівки через активні бойові дії.
"Ми, щодня, працюємо над тим, аби внутрішньо переміщені особи мали все необхідне, підтримуємо, допомагаємо, наполегливо працюємо заради людей та держави. Косівщина прийняла десятки тисяч переселенців з різних областей і всі вони мають почувати себе захищеними і знати, що можуть отримати від нас підтримку", - зазначила начальниця районної військової адміністрації.

За підсумками наради голова райдержадміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма дала низку доручень та закликала голів до співпраці, а також ефективної̈ взаємодії у виконанні поставлених завдань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора