Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації-начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми з Днем працівників прокуратури України

Дата: 01.12.2022 14:07
Кількість переглядів: 191

Фото без опису
Шановні працівники прокуратури району! 

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

У цей важкий час, коли перед державою постали надзвичайно складні випробовування, надзвичайно важливе завдання  повернути довіру громадян до правоохоронної системи, показати суспільству, що справедливість існує, а держава дбає, щоб закон був одним для всіх. 
Обравши таку відповідальну професію, кожен з вас захищає ідеали правової української держави, активно втілює в життя принципи верховенства права, міцно стоїть на варті Закону в усіх сферах суспільного життя.
Від Вашої злагодженої, самовідданої праці великою мірою залежить збереження стабільності, зміцнення законності та правопорядку у нашому районі. 
Впевнена, що фахівці прокуратури будуть і надалі стояти на сторожі закону задля безпеки та справедливості на нашій рідній землі!
Бажаю всім працівникам органів прокуратури міцного здоров’я, професійного зростання, результативної роботи та всіх гараздів! 


З повагою
Голова Косівської районної 
державної адміністрації-начальник
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора