Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації-начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2022 09:56
Кількість переглядів: 195

Фото без опису
Вітаю воїнів-захисників із Днем Збройних Сил України!

6 грудня ми відзначаємо важливе державне свято – День Збройних Сил України. Сьогодні, в цей нелегкий для нашого народу час, воно має особливе значення, адже на Збройні Сили, як відомо покладається оборона України, захист її суверенітету та територіальної цілісності. Наша незламна армія крок за кроком звільняє захоплені ворогом території, викидаючи фашистську нечисть з рідної землі. За період повномасштабної війни росії проти України наші воїни доказали, що є найкращими у світі  захисниками і ніколи не дозволять російській орді знову поневолити Українську державу.
У  цей день  бажаємо Вам вірно та гордо захищати свою землю, стояти на сторожі спокою та блага країни, сміливо і легко відбивати всі напади з боку супротивника, без проблем усувати будь які перешкоди, зберігати спокій та оптимізм і найскоріше перемогти і знищити ненависного всім ворога.
Здоров’я  Вам, Божої допомоги, захисту та опіки!
З Днем Збройних Сил України! Слава українським воїнам! Слава Україні!

З повагою,

Голова районної
державної адміністрації-начальник 
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора