Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В районі відбулися заходи з нагоди Дня Збройних Сил України

Дата: 06.12.2022 16:59
Кількість переглядів: 114


Сьогодні, 06 грудня, голова районної державної адміністрації - начальник районної  військової адміністрації Наталія Кучма взяла участь в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України.
В залі були присутні: заступник голови райдержадміністрації Василь Жмендак, голова районної ради Зеновій Томащук , заступник міського голови Володимир Петричук, начальник Косівського районного ТЦК та СП Юрій Голуб, працівники райдержадміністрації та міської ради,  працівники районного ТЦК та СП, військовослужбовці ЗСУ, громадськість району. 

Відзначення розпочалося під звуки Гімну України. Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять усіх героїв поіменно, які віддали життя за свободу, гідність та незалежність України!

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Косівського районного ТЦК та СП Юрій Голуб, голова  районної державної адміністрації - начальник районної  військової адміністрації Наталія Кучма та голова районної ради Зеновій Томащук.

«Сьогодні, в цей нелегкий для нашого народу час, це свято має особливе значення, адже на Збройні Сили, як відомо покладається оборона України, захист її суверенітету та територіальної цілісності. За період повномасштабної війни росії проти України наші воїни довели, що є найкращими у світі  захисниками і ніколи не дозволять російській орді знову поневолити Українську державу. Також ми пам’ятаємо та схиляємо голови у скорботі про всіх загиблих воїнів що віддали життя за кожного з нас!» - звернулася до присутніх очільниця району.

Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, орден «За мужність» ІІІ ступеня посмертно вручали родичам загиблих начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма та  начальник ТЦК та СП Юрій Голуб.Також працівникам Косівського районного територіальному  центру комплектування та соціальної підтримки вручили подяки  від Івано-Франківської обласної військової адміністрації.

Після закінчення урочистої частини заходу свої мистецькі вітання присутнім дарували вихованці міського будинку культури,  які підготована фахівцями відділу культури Косівської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора