Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської райдержадміністрації-начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2022 11:43
Кількість переглядів: 174


Шановні голови територіальних громад, депутати місцевих рад, працівники органів місцевого самоврядування Косівського району!

Щиросердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Розбудова  нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю.

І сьогодні, в непростий для всього українського народу час, саме органи місцевого самоврядування повинні виконувати волю громад та спільно відстоювати їхнє прагнення жити у цивілізованій, заможній та безпечній державі.

З нагоди Дня місцевого самоврядування висловлюю вдячність усім, хто невтомно працює задля зміцнення демократичних засад розвитку нашого суспільства. Особливі слова подяки адресую ветеранам самоврядної ниви, які своєю невтомною працею утверджували місцеве самоврядування на Косівщині.

Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадянська позиція є гідним внеском у розбудову району і держави.

Тож нехай розуміння і підтримка земляків завжди надають вам впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях.

Бажаю мужності і нових здобутків у вашій нелегкій і відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх життєвих планів і сподівань!

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації-начальник
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора