Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЦНАПи Прикарпаття отримали 150 комплектів блоків безперебійного живлення від міжнародних партнерів

Дата: 13.12.2022 11:41
Кількість переглядів: 135


12 грудня завдяки міжнародній підтримці Івано-Франківській обласній військовій адміністрації вдалося передати восьми центрам надання адміністративних послуг області 150 комплектів блоків безперебійного живлення. Така техніка дозволить в час вимкнення електроенергії зберегти обладнання в разі перепаду напруги.

 

Заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Вадим Созоник та заступник з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко передали представникам територіальних громад області обладнання для сталої роботи у ЦНАПах регіону.

«В умовах нестабільного електропостачання блоки безперебійного живлення дадуть змогу убезпечити комп’ютерну техніку від виходу з ладу під час аварійних вимкнень, або забезпечать час для переведення на резервні генератори. Дане обладнання є дуже необхідне саме зараз», – зазначив Вадим Созоник.

Поряд з цим Богдан Футерко подякував працівникам центрів надання адміністративних послуг за роботу в непростий час. Дуже важливо, щоб державні та місцеві послуги й надалі надавалися жителям громад вчасно та в повному обсязі. А нові виклики маємо долати спільними зусиллями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора