Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ООН в Україні: В Івано-Франківську відкрили Центр підтримки бізнесу та коворкінгу

Дата: 15.12.2022 11:21
Кількість переглядів: 89

14 грудня відбулося відкриття Центру підтримки бізнесу та коворкінгу в сучасному інноваційному центрі «Промприлад.Реновація». Захід реалізували в межах проєкту Програми розвитку ООН «Підтримка підприємців і життєзабезпечення». Коворкінг для підприємців, які продовжують створювати нові продукти та сервіси, а також є додаткові можливості (ваучери) для переміщеного/релокованого бізнесу.

Від імені голови обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук із вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко.

«В умовах війни спостерігається економічна нестабільність, тому важливо підтримати і сприяти налагодженню діалогу між владою та бізнесом, напрацювати інструменти підтримки та стимулювання бізнесу», – сказав посадовець.

Від ПРООН участь в заході взяли: Марія Гуцман, спеціалістка з розвитку програм ПРООН, Ольга Логвін, керівниця компоненту з економічного розвитку та відновлення важливої інфраструктури від «Промприлад. Реновація» – Людмила Крижановська, а також регіональна координаторка ПРООН в Івано-Франківській області Леся Попелюх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора