Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма відвідала Рожнівську територіальну громаду

Дата: 16.12.2022 14:58
Кількість переглядів: 88

Фото без опису
Начальник Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма відвідала  Рожнівську територіальну громаду, де відбувся  благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України.

Фото без описуЗ концертним туром ЗСУ,, Гордімося, друзі, що ми українці " на Косівщину завітав заслужений артист України Святослав Край.

Фото без описуГлядачами концерту стали учні  та вчителі Рожнівського ліцею "Гуцульщина " імені Федора Погребенника.
Начальник Косівської РВА Наталія Кучма  звернулася до присутніх з вітальними словами та подякувала  організаторам за те, що вони проводять такі патріотичні заходи, під час яких популяризують українську пісню, прославляють українських воїнів. Своєю творчістю допомагають нашим військовим.

Фото без опису«Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях любов до України. Ваші великі серця захоплюють, надихають, переконують, що разом ми незламні, незборима сила. Кожен з нас робить все можливе, щоб наблизити перемогу! Лише разом і лише до нашої Перемоги!» - зазначила Наталія Кучма.

Фото без описуЗа час концертної програми зібрано близько 8 тисяч гривень благодійних внесків глядачів.

Фото без описуСправді, українська пісня відома сьогодні усьому світові. Вона є символом вільної і сильної, нескореної України. Пісня завжди була і залишається оберегом нашого народу і нашою святинею. Впевнені, вже скоро наша пісня зазвучить по-новому – пісня України, яка перемогла.

Разом переможемо! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора