Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталія Кучма  провела  зустріч із священнослужителями  Косівщини

Дата: 16.12.2022 15:04
Кількість переглядів: 152

Фото без описуНапередодні Різвяно-новорічних свят голова Косівської військової адміністрації Наталія Кучма  провела  зустріч із священнослужителями  Косівщини: о. Іваном Близнюком  - деканом Косівським  ПЦУ, о. Петром Дяківим – деканом Косівським ПЦУ.

У зустрічі взяли участь заступник голови райдержадміністрації Василь Жмендак,  начальник відділу з питань мобілізаційної, оборонної роботи, цивільного захисту  та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Володимир Зузяк.

Фото без описуПрисутні  обговорили релігійну та суспільно-політичну ситуацію в державі та в районі. Під час зустрічі було обговорено ряд важливих питань, що стосуються відзначення циклу Різдвяно-новорічних свят.

Також було відмічено, наскільки є важливим збереження толерантності та терпимості  між вірянами. Тому саме духовні лідери повинні  зміцнювати віру серед своїх прихожан, пропагувати моральні принципи суспільства та слово Спасителя.

Фото без описуБудьмо сильні, як і наші захисники. Тримаймося в молитві. Гуртуймося в допомозі тим, хто її потребує. Зберігаймо спокій, розважливість і мир у серці — це знадобиться тим навколо нас, хто переживає і шукає підтримки.

З нами Бог і Україна!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора