Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Святкове дійство в Маєтку Святого Миколая НПП» Гуцульщина»

Дата: 19.12.2022 18:37
Кількість переглядів: 109

Фото без опису
19 грудня  для українських дітлахів - особливий день. У цей день покровитель дітей  - Святий Миколай приносить дітям подарунки і солодощі.  Традиційно, напередодні 19 грудня, Маєток Святого Миколая НПП «Гуцульщина» приймає гостей зі всіх куточків України.

Фото без описуНа жаль, зараз ми всі живемо в умовах жорстокої війни. Однак наші діти повинні відчувати себе хоч трішки щасливими, тому не дивлячись на всі проблеми та перешкоди свято для дітей відбулося.

Фото без описуСьогодні,19 грудня, у Маєтку Святого Миколая відбулося святкове дійство, яке розпочалося із виконання гімну України. Всі присутні піднесли щирі молитви за Українську державу і наших воїнів-захисників, які віддали найдорожче - своє життя за перемогу над ворогом. 

Фото без описуВ заході взяли участь: начальник Косівської військової адміністрації Наталія Кучма, очільник департаменту заповідної справи Міністерства енергетики та захисту довкілля  Едуард Арустамян,  голова Косівської територіальної громади Юрій Плосконос та запрошені гості заходу.

Фото без опису«Це свято любові і душевної теплоти. У цей день навіть дорослі починають вірити у чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку і знайти там омріяний подарунок. Святий Миколай прославився своєю добротою і готовністю допомогти кожному,  хто потребує. Нехай  же сьогодні у цей важкий час він не обійде і нас своєю добротою та допомогою, бо всі ми зараз просимо тільки одного дарунку – Перемоги і Миру нашій українській землі. Діти - це наше майбутнє, тому ми повинні їм подарувати світлі спогади про їхнє дитинство» - з такими вітальними словами звернулася до присутніх начальник військової адміністрації Наталія Кучма.

Фото без описуСвятий Миколай вручив подарунки діткам, батьки яких загинули, захищаючи цілісність та суверенітет України.  
Згодом для всіх охочих працівники Маєтку Святого Миколая провели цікаві екскурсії, майстер-класи з виготовлення новорічного павука та новорічно-різдвяної іграшки, колядки та чаювання біля Миколаївської ватри, зустріч зі Святим Миколаєм. 

Фото без описуДоповненням заходу був благодійний святковий ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора