Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В обласному центрі Прикарпаття відбулося спецпогашення поштової марки «Переможного Нового року!»

Дата: 20.12.2022 10:12
Кількість переглядів: 172

Фото без опису
Участь у спецпогашенні взяв заступник голови обласної державної адміністрації Вадим Созоник.

Фото без опису

Зазначимо, на марці «Переможного Нового року!» зображено дівчину і українського військового, яких розлучила велика війна: вона – на самоті зустрічає новорічні свята, він – на лінії зіткнення з ворогом. Продовження історії в сюжеті конверта «Перший день»: попри всі випробування – пара нарешті разом, вони зустрічають наступний Новий рік у вільній і мирній Україні.

Фото без описуФото без опису«Цього року війна змінила плани кожного українця, однак мрія про краще і відновлення України не полишає нікого, у тому числі наших захисників, які змушені у надскладних умовах зустрічати цьогорічні свята. Нехай зображена на марці мрія про возз’єднання родин, друзів, коханих у мирній і вільній країні у наступному, Новому році, стане дійсністю», – побажав з нагоди погашення марки Вадим Созоник.

Отож, від сьогодні у всіх відділеннях «Укрпошти», а також в онлайн-магазині Укрпошти можна придбати новорічну марку «Переможного Нового року!», авторкою якого стала одинадцятикласниця з Миколаєва Валерія Михайлова.

Фото без описуТираж марок – 720 тис примірників або 120 тис. аркушів. Номінальна вартість поштової марки – U (12 грн).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора