Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Денис Шмигаль: Уряд утворив Координаційний штаб для розширення мережі «Пунктів незламності»

Дата: 21.12.2022 09:31
Кількість переглядів: 131


Департамент комунікацій Секретаріату Кабінету Міністрів України, опубліковано 20 грудня 2022 року о 20:21

Наразі вже працює понад 5 тисяч «Пунктів незламності». Найближчим часом планується збільшити їхню кількість утричі. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 20 грудня.

«У цих надскладних умовах «Пункти незламності» дійсно стають порятунком для сотень тисяч українців. Уряд визначив єдині стандарти їх роботи по всій Україні. Люди матимуть доступ до однакового набору послуг. Це тепло, зв’язок, доступ до води та електроенергії», — відзначив Денис Шмигаль.

Для розширення мережі «Пунктів незламності» Уряд затвердив рішення про створення Координаційного штабу. Його очолить Віце-прем’єр-міністр з відновлення України — Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

Також Прем’єр-міністр дав завдання Міністру енергетики Герману Галущенку найближчим часом представити результати аналізу щодо справедливості розподілу електроенергії по регіонах. Як підкреслив Денис Шмигаль, відповідний штаб був створений у Міненерго саме для забезпечення справедливого розподілу електроенергії на всіх рівнях.

Денис Шмигаль: Уряд утворив Координаційний штаб для розширення мережі «Пунктів незламності»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора