Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Івано-Франківська область отримала електропідстанції та генератори від міжнародних партнерів

Дата: 30.12.2022 10:03
Кількість переглядів: 230

Фото без описуДо нашої області доставили три генератори потужністю 150 кВ, 60 кВт та 45 кВт. Їх надали наші міжнародні партнери Aгентство ООН у справах біженців в Україні (УВКБ ООН) та благодійний фонд «Рокада». 

Від імені Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА за активну позицію і потрібну Прикарпаттю допомогу представникам обох організацій подякувала заступниця голови ОДА Людмила Сірко. 

Посадовиця зазначила, що один з генераторів буде переданий геріатричному пансіонату, в якому перебувають понад дві сотні підопічних, зокрема й внутрішньо переміщені люди. Інший – для стаціонарного пункту обігріву, де у разі необхідності зможуть розмістити від 300 до 500 людей. Ще один генератор використовуватиметься для потреб пожежної частини області. 

Фото без опису

Своєю чергою представник Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) Юзеф Хассо підтвердив готовність підтримувати прикарпатців усім необхідним у складних умовах війни, зокрема й потужними генераторами для об’єктів соціальної сфери та стаціонарних пунктів обігріву. 

Варто додати, що під час події її учасники говорили про наміри забезпечити таким обладнанням інші заклади соціальної сфери, «Пункти незламності», заклади освіти. Міжнародні партнери готові продовжувати співпрацю з Івано-Франківщиною.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора