Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прикарпатські поліцейські максимально готові забезпечити безпеку під час новорічно-різдвяних свят

Дата: 30.12.2022 14:16
Кількість переглядів: 158

Фото без опису
Правоохоронці й надалі несуть службу у посиленому режимі. Під час святкування Нового року та Різдва Христового безпеку громадян та правопорядок забезпечуватиме максимальна кількість поліцейських. Їх основні зусилля скеровані на попередження та недопущення вчинення кримінальних злочинів, правопорушень та порушень правопорядку. Водночас поліцейські закликають людей не ігнорувати сигнали тривоги, пам’ятати про дію комендантської години на період воєнного стану та заборону на використання піротехнічних засобів.

#ifpolice #stoprussia #поліціяПрикарпаття

📍З метою забезпечення публічної безпеки та порядку в період новорічних свят поліцейськими Івано-Франківщини організований посилений моніторинг подій, які відбуватимуться на території регіону.

📍На вулицях міст й області цілодобово патрулюватимуть піші та автопатрулі. Вони контролюватимуть дотримання вимог воєнного стану, зокрема, комендантської години, реалізації алкогольних напоїв, а також продажу та використання піротехнічних засобів, слідкуватимуть за правопорядком, реагуватимуть на правопорушення, допомагатимуть громадянам.

📍Також буде посилено контроль за дорожньою обстановкою з метою виявлення і попередження фактів керування транспортними засобами водіями в стані сп’яніння та травмування учасників дорожнього руху. Разом з працівниками поліції за правопорядком стежитимуть й військовослужбовці Національної гвардії України.

📍Зауважимо, що в новорічну ніч на Івано-Франківщини комендантська година не скасовується, а діятиме з 00.00 години вечора до 5 години ранку.

📍І вкотре нагадаємо, що в умовах воєнного стану суворо заборонено продавати та використовувати піротехнічні засоби. Порушників буде притягнуто до відповідальності.

📍Звертаємось до громадян з проханням не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Якщо зникне зв’язок, поліцейські повідомлятимуть громадян про початок і відбій повітряної тривоги за допомогою гучномовців.

📍Закликаємо громадян не втрачати пильності, бути свідомими та відповідальними за себе та оточуючих, особливо дітей.

📍У Головному управлінні Національної поліції в області продовжує працювати додатковий номер мобільного телефону – 067-345-00-15 (з встановленими мобільними застосунками основних менеджерів Telegram та WhatsApp), а також резервні мобільні номери телефонів 068-613-85-56, 067-345-19-50, 067-345-23-29, на які можна звертатися у разі технічної несправності спецлінії «102».

📍Нагадуємо також про роботу пунктів підтримки у територіальних підрозділах поліції та поліцейських станціях, де можна погрітися, підзарядити гаджети, отримати практичну та психологічну допомогу.

📍Дотримуйтеся заходів безпеки в побуті, не нехтуйте правилами пожежної безпеки під час використання генераторів, пічного опалення та інших засобів для освітлення. Обов’язково використовуйте світловідбивачі на одязі у темну пору доби.

Поліція Прикарпаття бажає громадянам зустріти прийдешній рік без пригод. Дотримуйтесь встановлених обмежень правового режиму воєнного стану та правил особистої безпеки! Бережіть себе і своїх близьких! Слава Україні!

Національна поліція України

МВС України

Ювенальна Превенція Прикарпаття


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора