Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

АТ "УКРПОШТА" інформує про обслуговування населення в умовах застосування довготривалих відключень електроенергії

Дата: 30.12.2022 14:19
Кількість переглядів: 381


Акціонерне товариство “Укрпошта” повідомляє про обслуговування населення в умовах застосування довготривалих відключень електроенергії.

АТ «УКРПОШТА» представлена мережею відділень в усій країні та надає послуги у всіх населених пунктах. В умовах «блекауту» Укрпошта впровадила механізм безперебійного обслуговування клієнтів та має можливість у визначений строк виплачувати готівкою пенсії, грошові допомоги, надавати інші послуги у стаціонарних та пересувних відділеннях, буде це велике місто чи маленьке село (наприклад, при останньому «блекауті» ми забезпечили функціонування більш як 300 відділень поштового зв'язку в Івано-Франківській області). При цьому наші пересувні відділення не потребують споживання електроенергії, працюють цілком автономно та забезпечують надання послуг у найвіддаленіших населених пунктах. Співробітник Укрпошти доставить готівку отримувачу за місцем фактичного проживання у визначений день, привезе продукти та товари першої необхідності, гуманітарну допомогу тощо. Це виключає потребу відвідування пенсіонером найближчого населеного пункту для пошуку банкомату, що працює, або відділення банку, щоб зняти готівку.

Для цього пенсіонеру необхідно звернутися з паспортом в найближче стаціонарне відділення або підійти до пересувного відділення АТ «Укрпошта» (за графіком відвідування населеного пункту) та заповнити заяву на зміну місця отримання таких виплат.

Після нашої Перемоги пенсіонери зможуть за власним бажанням повернутись на обслуговування до банківської установи.

Додаток 1. Шаблон заяви про виплату пенсії грошової допомоги за місце проживання через уповноважену організацію.

Додаток 2. Зразок заповнення заяви про виплату пенсії, грошової допомоги за місцем проживання через уповноважену організацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора