Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В області призначили стипендію студентам, батьки яких загинули, пропали безвісти чи померли внаслідок поранення на війні

Дата: 02.01.2023 10:54
Кількість переглядів: 122

Обласною військовою адміністрацією та обласною радою затверджено спільне розпорядження «Про призначення стипендії голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації та голови Івано-Франківської обласної ради».

Стипендію отримуватимуть студенти закладів вищої, фахової передвищої освіти, учні закладів професійно-технічної освіти, один з батьків яких загинув (пропав безвісти), помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, а також внаслідок захворювання, одержаного в період участі у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії росії проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, або ж один з членів родини яких загинув або помер внаслідок поранення, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних під час участі у Революції Гідності.

Йдеться про 40 студентів. Їм виплачуватимуть стипендії з вересня 2022 року до червня 2023 року за рахунок коштів Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора