Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук вручила військовим медалі «Доблесть Прикарпаття»

Дата: 05.01.2023 09:33
Кількість переглядів: 387

Фото без опису
Голова обласної державної адміністрації - начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук та голова обласної ради Олександр Сич зустрілися з командирами військових частин. За бездоганну багаторічну службу, зразкове виконання службових обов'язків, вагомий внесок у справу зміцнення обороноздатності держави та високий професіоналізм командирів військових частин відзначили медалями «Доблесть Прикарпаття».

Окрім цього, захисникам вручили сертифікати на суму від п’ятиста тисяч до одного мільйона гривень, цінні подарунки та п'ятнадцять генераторів, які повезуть у зону активних бойових дій.

Фото без опису
Під час виступу Світлана Онищук наголосила на вагомості вкладу кожного з військовослужбовців, котрі зараз захищають нашу землю та виборюють Перемогу часто ціною власного життя.

Фото без опису
«2022 рік став для українського народу справжнім випробуванням. Ми багато пережили, але здобули великий досвід, який зможемо використовувати вже у новому році та з новими силами йти до своєї мети. Вкотре дякуємо вам за вашу титанічну працю, сміливість та відданість. Переконані, що Бог почує наші молитви та впевнено вестиме наш народ до Перемоги», – зазначила керівниця області.

Варто додати, що своєю чергою військовослужбовці передали очільниці Прикарпаття відзнаку Міністра оборони України медаль «За сприяння Збройним Силам України».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора