Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації-начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми з Різдвом Христовим

Дата: 07.01.2023 08:00
Кількість переглядів: 263

Фото без описуШановні жителі Косівщини!

Прийміть сердечні вітання з Різдвом Христовим та Новим Роком! Нехай ці свята, свята вісники, оновлення, мрій і сподівань принесуть нам надію і тверду віру у щасливе майбутнє нашої української землі. Нехай новонароджений Ісусик зігріє нас любов’ю і теплом, а наші домівки наповнить новорічною та різдвяною радістю.

У ці дні Небо і Земля  зливаються  воєдино, прославляючи  Бога та Воплощеного у людському тілі  Спасителя, який  народився,  щоб спасти світ.  «Слава на висоті  Богу, на землі мир в людях доброї волі» - голосять ангельські хори, «Бог Предвічний народився» - лунає колядка у кожному храмі, в кожній домівці, у кожному людському серці. Так ми славимо Бога, бо сьогодні у цей важкий для нашої країни час нам,  як ніколи, потрібна опіка маленького Ісусика, бо лише Він може бути охороною нашим захисникам, бо лише Він може сповнити надією наш український народ, бо лише Він може принести перемогу і дарувати мир нашій українській землі. Тож хай світло вефлиємської зірки зігріє наші серця, сповнить радістю наші домівки, принесе благодатні дари любові, віри та надії. Нехай Різдвяна радість сповнить кожен куточок України сердечною молитвою, милозвучними колядками, Божим покровом та благословенням, щоб наші незламні захисники якнайскоріше з перемогою повернулися до своїх домівок, а рідна Україна стала могутньою, багатою,  процвітаючою державою.
Бажаю щоб ці Різдвяні свята принесли нам усім радість і щастя, здоров’я і достаток, добробут та впевненість у завтрашньому дні.

Ми колядуємо,
Усі разом нині,
Слава Богу найвищому!
Слава Україні!
Христос народився! Славімо Його!

З повагою
Голова Косівської районної 
державної адміністрації-начальниця 
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора