Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталія Кучма взяла участь у презентації результатів проекту «Розвиток  бізнес-інфраструктури Косівської громади для подолання викликів війни»

Дата: 31.01.2023 17:18
Кількість переглядів: 189

Фото без опису
Сьогодні голова Косівської районної державної адміністрації- начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма взяла участь у презентації результатів проекту «Розвиток  бізнес-інфраструктури Косівської громади для подолання викликів війни». Даний проект реалізовано впродовж листопада 2022-січня 2023 років на базі об’єкта комунальної власності «Центр Карпатської культури» у м. Косові.

Фото без опису«Наш район став прихистком не тільки для внутрішньо переміщених людей, але й для підприємств. Це важливо для нас, оскільки створюються нові робочі місця, а це, – можливість для людей працювати на своїй землі. Кожен день наближає нас до перемоги, а ми робимо усе можливе, щоб приблизити цей день!» - відзначила Наталія Кучма.

Фото без описуПроєкт “Розвиток бізнес-інфраструктури Косівської громади для подолання викликів війни” реалізовано Громадською організацією «Туристична асоціація Гуцулія»,  за підтримки Програми розвитку Організації об'єднаних націй (ПРООН) у рамках проєкту «Підтримка підприємців і життєзабезпечення»). Метою даного Проєкту є   формування на базі комунальної власності Косівської міської громади сучасної бізнес-інфраструктури з ціллю мінімізації і швидкого подолання наслідків війни суб’єктами підприємницької діяльності, підтримка релокованого бізнесу у відновленні роботи на новій території,  формування сприятливого бізнес-клімату в Косівській громаді.

Фото без описуВ ході заходу учасники обговорили те, що вдалося зробити на розвитковому об’єкті Косівщини – Центр Карпатської культури – протягом останніх 3-х місяців за фінансової підтримки програми ПРООН «Підтримка підприємців і життєзабезпечення»), інноваційні технології ткацтва. Крім того, учасники заходу  взяли участь у майстер – класі  кількох популярних ткацьких технік від ткаль релокованого підприємства ТОВ «Вандра рагз – ткацьке ательє» з м.Каховка Херсонської області.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора