Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

16 лютого, відповідно до Указу Президента України, в районі відзначають День Єднання

Дата: 16.02.2023 13:40
Кількість переглядів: 201

Фото без опису
Сьогодні, 16 лютого,   на майдані Незалежності відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня Єднання. Усі присутні о 10:00 виконали Державний гімн України та разом з учнями Косівського ліцею №2 імені Михайла Павлика Косівської міської ради  розгорнули синьо-жовтий стяг на знак єдності та непоборності. 

Фото без описуНагадаємо,  що  Указом Президента України №53/2022 зазначено, що 16 лютого 2022 року оголошено Днем єднання для посилення консолідації українців, зміцнення їхньої стійкості на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

Фото без описуУкраїна переживає тривожні часи. Мужні воїни боронять наші землі від ворога. Як і завжди в тяжкі хвилини, у часи, коли нам загрожує небезпека, українці не впадають у відчай, не здаються, а гуртуються, об’єднуються у спільній боротьбі за непохитний суверенітет нашої держави. Ми любимо свою Україну і будемо боротися до кінця за її незалежність. За кожний колосок, який дозріває на її жовтій ниві,  за кожен клаптик синього неба, яке невпинно біжить над щедрою українською землею.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора