Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

‼️На Косівщині через сильний вітер відключення електроенергії‼️

Дата: 21.02.2023 09:07
Кількість переглядів: 182

Фото без опису
За інформацією Філії АТ"Карпатська", сьогодні на Косівщині не впроваджені графіки аварійних чи погодинних відключень, однак зафіксовані знеструмлення внаслідок сильних поривів вітру. Через вітер гілки дерев потрапляють на дроти і спричиняють пошкодження мереж. 
Зокрема, станом на 09:00 21.02.2023р через негоду частково знеструмлені такі населені пункти:  
у м.Косів, с.Вербовець, с.Яворів, с.Річка, с.Снідавка, с.В.Рожен, с.Розтоки, с.Черганівка, с.Шепіт, с.Космач, с.Н.Березів, с.С.Березів, с.В.Березів

Більшість місць аварій виявлені і там уже працюють бригади обленерго, щоб якнайшвидше відновити електропостачання. За сприятливих погодних умов, за словами енергетиків,  електропостачання буде відновлене до кінця дня. Однак, вітер не вщухає, створюючи небезпечні умови роботи для енергетиків та спричиняючи нові аварійні ситуації. 👉🏻Дізнатися про орієнтовний час відновлення електропостачання можна на сайті компанії на сторінці "Немає світла". Подати свою заявку про вимкнення можна у VIBER боті компанії за посиланням https://chats.viber.com/oeifuabot

🚩Просимо з розумінням поставитись до вимкнень, спричинених негодою, та не перенавантажувати телефонні лінії кол-центру компанії. Просимо мешканців та представників бізнесу Прикарпаття телефонувати на кол-центр компанії виключно через виявлення обірваних проводів та інших небезпечних ситуацій в мережах. Це допоможе вберегти життя людей та тварин. 
⚡️Обриви проводів на лініях під напругою загрожують життю мешканців. Якщо про ці ситуації не знають у кол-центрі, диспетчери не можуть знеструмити небезпечну ділянку, що загрожує нещасними випадками через ураження струмом. Удар струмом може призвести до смертельних випадків.
❗️Важливо! Помітивши обірваний провід, не наближайтесь до нього ближче, ніж на 8 метрів та за можливості обгородіть ділянку навколо місця аварії в радіусі 8-10 метрів, щоб попередити інших. Не намагайтесь усунути поломку самостійно – дочекайтесь приїзду фахівців. Бережіть себе.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора