Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча група з рекрутингової кампанії «Гвардія наступу» побувала у Яблунівській територіальній громаді

Дата: 01.03.2023 15:45
Кількість переглядів: 151

Фото без опису
В Україні активно триває рекрутингова кампанія «Гвардія наступу». Сьогодні, 1 березня, відбувся  інформаційний захід щодо рекрутингової кампанії «Гвардія наступу» в Яблунівській територіальній громаді.
У заході взяли участь працівники профільних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники селищної ради, представники Нацполіції і районного центру комплектування та соціальної підтримки.
Представники районної військової адміністрації  та Національної поліції поінформували присутніх про проєкт з формування бригад «Гвардії наступу».

Наразі йде формування восьми бригад: «Буревій», «Червона калина», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан», «Азов» (Національна гвардія України), «Сталевий кордон» (Державна прикордонна служба) та «Лють» (Національна поліція України).

Фото без описуЇх формування вже почалося. Кістяк нових бригад складається із офіцерів та солдат, які мають величезний бойовий досвід та проявили себе найкращим чином на різних ділянках фронту. Доукомплектація нових бригад відбуватиметься винятково з добровольців, високомотивованих патріотів України.

Як це відбувається:
Доброволець приходить у ЦНАП, де йому пропонують 8 бригад на вибір, відповідно до його мотивації та поглядів. Якщо він хоче бачити себе серед поліцейських – йому в «Лють». Якщо йому болить за Крим і він хоче взяти участь у звільненні півострову – тоді йде до «Кара-дагу». Хоче укріпити кордон або воювати в лавах прикордонників – обирає «Сталевий Кордон».
Детальніше про кампанію: https://storm.mvs.gov.ua/

Фото без описуВажливо: це жодним чином не мобілізація. Це суто добровільний набір. Кампанія спрямована винятково на найм вмотивованих людей, які добровільно записуються до тих бригад, що найкраще пасують їм за ідеологією та цінностями.

Головна мета – отримати якісно нові, добре оснащені та підготовлені бойові формування, які будуть посилювати наші сили оборони при виконанні завдань із деокупації усіх українських територій. Працюємо ефективно, злагоджено, жорстко та безжально. Заради якнайшвидшої перемоги України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора