Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Найбільш затребувані вакансії у січні-лютому 2023 року

Дата: 03.03.2023 15:05
Кількість переглядів: 200


Від початку року роботодавці проінформували службу зайнятості про наявність 2,4 тис. вакансій.

За професійними групами, структура вакансій, поданих роботодавцями до служби зайнятості у січні-лютому 2023 року, була наступною:

•           працівники сфери торгівлі та послуг (24);

•           кваліфіковані робітники з інструментом (15%);

•           робітники з обслуговування, експлуатації устаткування та машин (14%);

•           фахівці (12%);

•           професіонали (11%);

•           представники найпростіших професій (8%);   

•           технічні службовці (7%);

•           керівники, менеджери (6%);

•           кваліфіковані робітники сільського та лісового господарств (3%).

У розрізі професій, найбільший попит роботодавців від початку року спостерігався на працівників сфери торгівлі та послуг – це продавці, кухарі, охоронники, бармени, офіціанти, молодші медичні сестри (санітарки).

Також досить затребуваними були кваліфіковані робітники з інструментом (швачки, пекарі, слюсарі-ремонтники, слюсарі з ремонту колісних транспортних виробів, робітники з комплексного обслуговування й ремонту будинків) та робітники з обслуговування, експлуатації устаткування та машин (водії автотранспортних засобів, трактористи, оператори котельні, водії навантажувача).

Високий попит був на фахівців з досвідом роботи – бухгалтерів, медичних сестер, асистентів фармацевта, асистентів вчителя.

Затребуваними були також професіонали: інспектори, вчителі закладу загальної середньої освіти, спеціалісти державної служби, фармацевти, вихователі закладу дошкільної освіти.

Серед найпростіших професій роботодавці найбільше потребували підсобних робітників, прибиральників, кухонних робітників, робітників з благоустрою, укладальників-пакувальників, двірників.

Якщо ви також маєте потребу в працівниках, або ж шукаєте роботу, зверніться в будь-яку філію, управління, відділи філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості (контактні телефони та адреси за посиланням https://ifr.dcz.gov.ua/publikaciya/kontakty-ivano-frankivskoyi-oblasnoyi).

Для пошуку роботи скористайтеся сервісом «Єдиний портал вакансій» на сайті Державної служби зайнятості (https://jobportal.dcz.gov.ua).

Консультації з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості ви можете отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33.

Звертайтеся. Ми завжди раді вам допомогти!

Відділ організаційно-інформаційної роботи
Івано-Франківського обласного
 центру зайнятості
вул. Деповська, 89 а,
м. Івано-Франківськ,
76002
(0342) 755614
(066) 3711836


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора