Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Колектив Косівської дільниці Снятинського відділення АТ «Івано-Франківськгаз» придбав автомобіль для ЗСУ

Дата: 06.03.2023 15:50
Кількість переглядів: 208

Фото без опису
Сьогодні, у кожного свій фронт - хтось зі зброєю в руках захищає нашу державу,  хтось займається волонтерством, хтось надає посильну допомогу ЗСУ. Кожен із працівників Косівської дільниці Снятинського відділення АТ «Івано-Франківськгаз» розуміє, кому ми завдячуємо сьогоднішнім днем, тож допомога для ЗСУ стала частинкою щоденного життя нашого колективу. Вони не лише фахівці своєї справи, але й надзвичайно активні у питанні допомоги військовим. Весь колектив - 140 працівників організовано за два дні зібрали кошти і купипи автомобіль ГАЗ 66 для ЗСУ. 

Фото без опису«Сподіваємось, що автомобіль зможе врятувати життя тих, хто щоденно рятує наше» - зазначили працівники Косівської газкантори.

Фото без описуГолова районної державної адміністрації-начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма подякувала працівникам Косівської дільниці Снятинського відділення АТ «Івано-Франківськгаз» за їх плідну роботу та побажала насамперед якнайшвидшої перемоги над ворогом, миру, незламності духу та єдності на шляху розбудови рідної держави. Бо тільки разом ми незламні, непереможні та сильні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора