Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча група продовжує проводити інформаційні заходи у районі щодо рекрутингової кампанії «Гвардія наступу»

Дата: 07.03.2023 14:12
Кількість переглядів: 142

Фото без опису
Робоча група із представників районної військової адміністрації, Національної поліції та районного центру комплектування та соціальної підтримки. продовжують ознайомлювати населення району про проєкт з формування бригад «Гвардії наступу».

Фото без описуСьогодні, 7 березня, інформаційний захід відбувся  в Кутській  територіальній громаді де представники робочої групи  поспілкувалися з студентами Кутського професійного ліцею.

Фото без описуНаразі йде формування восьми бригад: «Буревій», «Червона калина», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан», «Азов» (Національна гвардія України), «Сталевий кордон» (Державна прикордонна служба) та «Лють» (Національна поліція України). Долучитися до лав можуть кандидати віком від 18 до 60 років чоловіки і жінки та всі особи, які в добровільному порядку виявили бажання приєднатися до однодумців для наближення нашою перемого над ворогом.  

Фото без описуЛюдина, яка бажає проходити службу в тій чи іншій бригаді, може звернутися в ЦНАП Косівської міської ради. У ЦНАПі наявні три представники: поліції, національної гвардії та прикордонної служби, де добровольцям нададуть  кваліфіковану допомогу та пояснять умови, специфіку проходження саме в тій бригаді, яка її цікавить. 

Також можна звернутися на гарячу лінію (080 010 00 20) або подати свою заявку через офіційний сайт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора