Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась панахида та церемонія з покладання квітів до пам’ятника Кобзарю

Дата: 10.03.2023 15:27
Кількість переглядів: 204


Фото без опису
В історії нашого народу є імена, які ми свято бережемо у своїй пам'яті і з великою любов'ю та повагою передаємо з покоління в покоління. Одне з цих імен нашого народу — Тарас Шевченко.

Фото без описуСьогодні, 10 березня 2023 року у рамках відзначення 162-ї річниці смерті Тараса Шевченка біля пам’ятника Кобзаря у місті Косові відбулась панахида та церемонія з покладання квітів.

Фото без описуУчасть в заході взяли заступник голови Косівської районної військової адміністрації Василь Жмендак та заступник голови Косівської міської ради Володимир Петричук, працівники районної державної адміністрації, Косівської міської ради та громадськість міста.

Фото без описуПоминальну панахиду відслужили декан Косівський ПЦУ митрофорний протоієрей Іван Близнюк у співслужінні із протоієреєм Василем Павлюком, протоієреєм Василем Струком, протоієреєм Юрієм Корпанюком УНКІЦ.
Завершились поминальні заходи декламуванням віршів Тараса Шевченка, підготовленими вихованцями  Соколівського будинку культури Софією Ключук та Черганівського будинку культури Богданою Михайлюк. Відтак представники влади та громадськості поклали квіти до підніжжя пам’ятника Кобзаря.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора