Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Землевпорядників району привітали з професійним святом

Дата: 10.03.2023 15:32
Кількість переглядів: 239

Фото без опису
Сьогодні, 10 березня, в залі засідань Косівської міської ради відбулися урочистості, приурочені Дню землевпорядника України.

Фото без описуВ актовій залі зібралися представники землевпорядної сфери району. З професійним святом присутніх привітали заступник голови районної державної адміністрації Василь Жмендак та заступник Косівського міського голови Володимир Петричук. 

Фото без описуЗа вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі земельних відносин, високий професіоналізм та з нагоди Дня землевпорядника кращим співробітникам землевпорядної сфери заступник голови районної державної адміністрації Василь Жмендак вручив подяки голови районної військової  адміністрації.

Фото без опису«Бажаємо Вам, шановні фахівці, високих успіхів у роботі. Бажаємо Вам і Вашим родинам мирного неба над рідною Українською землею. Наші захисники відважно боронять кожен клаптик рідної землі і ми повинні їм у цьому допомагати кожен на своєму місці. Впевнений у тому, що Ваш досвід та любов до рідної землі є запорукою ефективної реалізації державної земельної політики в районі» - звернувся до присутніх Василь Жмендак.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора