Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Гвардія наступу»: вмотивованих краян запрошують до боротьби з окупантами

Дата: 14.03.2023 14:23
Кількість переглядів: 153

Фото без опису
В Україні триває Національна рекрутингова кампанія «Гвардія наступу». Формуються кілька штурмових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають посилити українське військо під час майбутнього наступу.

Інформаційна підтримка оголошеної кампанії рекрутингу продовжується і на Косівщині. Так, сьогодні у Яблунівській територіальній громаді відбулась зустріч робочої групи у складі представників районної військової адміністрації і районного центру комплектування та соціальної підтримки із депутатським корпусом та працівниками Яблунівської селищної ради.

Фото без описуНа зустрічі йшлося про умови вступу та переваги служби у цих бойових формуваннях. Йшлося також про те, що кампанія «Гвардія наступу» не є мобілізацією, а набором вмотивованих патріотів України виключно на добровільних засадах.

Подати заявку на вступ до підрозділів «Гвардії наступу» можна онлайн на сайті https://storm.mvs.gov.ua/, або ж звернутися до одного із центрів надання адміністративних послуг в Івано-Франківській області.

Фото без опису

Гаряча лінія «Гвардії наступу» для консультацій – 0800 100 020.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора