Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Триває Національна рекрутингова кампанія

Дата: 18.03.2023 11:33
Кількість переглядів: 199

Фото без опису
Як відомо, Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Їхньою метою є посилення сил ЗСУ під час майбутнього наступу.

Фото без описуДнями інформаційний захід в підтримку кампанії «Гвардія наступу» відбувся у Косівській дільниці Снятинського відділення «АТ «Івано-Франківськгаз».

Фото без описуПрисутнім розповіли, що формування штурмових бригад вже розпочалося. Кістяк нових бригад складатимуть офіцери та солдати, які мають величезний бойовий досвід, та якнайкраще проявили себе на різних ділянках фронту. Доукомплектація нових бригад відбувається винятково з добровольців, вмотивованих патріотів України.

Фото без описуКампанія спрямована на набір людей, які добровільно записуються до тих бригад, що найбільш відповідають їм за ідеологією та цінностями.

Фото без описуЩоб вступити до одного з підрозділів «Гвардії наступу», необхідно подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua або записатися в одному із центрів надання адміністративних послуг області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора