Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Косівщині триває кампанія «Гвардія наступу»

Дата: 19.03.2023 11:19
Кількість переглядів: 229

Фото без опису
«Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій» та «Азов» - саме ці вісім штурмових бригад створюють в рамках Національної рекрутингової кампанії «Гвардія наступу».
МВС України, Національна гвардія, Національна поліція та Державна прикордонна служба закликають усіх українців, хто прагне якомога швидше викинути російських загарбників з української землі та звільнитися від гніту окупантського чобота, вступати до лав нових підрозділів.

Інформаційна кампанія щодо формування штурмових бригад триває і на Косівщині. Так, днями такий захід відбувся у ДП «Кутське лісове господарство».

Фото без описуРобоча група у складі працівників районної військової адміністрації та районного відділу поліції розповіла присутнім, що держава розпочала Національну кампанію з рекрутингу для того, щоб посилити українські сили оборони у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій вмотивованими воїнами.

Фото без опису«Гвардія наступу» -  не мобілізація. Це набір виключно на добровільних засадах. Долучившись до нових підрозділів, кожен може зробити свій внесок у спільну справу та наблизити день Перемоги України.
Доєднатися до «Гвардії наступу» можна, подавши анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, або ж звернувшись до одного із центрів надання адміністративних послуг області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора