Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Військовослужбовці подякували волонтерам «Прихистку душі»

Дата: 18.03.2023 10:09
Кількість переглядів: 141

Фото без опису
Волонтерський осередок «Прихисток душі», що діє при Косівському центрі дитячої творчості, об’єднав довкола себе чимало небайдужих до долі рідної землі людей.

Фото без описуВ нелегкий для України час, коли весь світ згуртувався у відчайдушній боротьбі з ненаситним російським окупантом, тут роблять все можливе, щоб допомогти тим, які потребують нашої молитви та підтримки. Для мужніх захисників України в центрі готують домашні частування, а також невтомними руками самовідданих трудівниць плетуть маскувальні сітки.

Фото без описуЯк розповідає засновник та координатор волонтерського осередку «Прихисток душі» Оксана Соколюк, нещодавно волонтери отримали термінове замовлення від військових на виготовлення сітки для маскування озброєння та військової техніки одного із підрозділів, який захищає кордони держави у місцях, де точаться запеклі бої.

Фото без описуВолонтеркам вдалося виконати завдання у максимально короткі терміни: за 5 днів 15 сіток розміром 5х6м були готові.

Фото без описуА вчора, в день, коли у центрі дитячої творчості проводили виховний захід «Ми вшановуємо пам’ять Шевченка», військові подякували волонтеркам «Прихистку душі». Подячні грамоти від військових жінкам вручив заступник голови Косівської районної військової адміністрації Василь Жмендак.

Фото без описуСлід додати, що серед жінок, які плетуть у центрі творчості маскувальні сітки, є й жінка, яка, тікаючи від війни, знайшла прихисток на Косівщині. Наразі відомо, що молода жінка разом із сім’єю планує тут залишитися.
Навіть під час мистецької програми невтомні руки цих жінок не знали спокою. Вони продовжували робити свою потрібну справу, слухали творчі виступи гуртківців та плели…

Фото без описуПосеред дитячих малюнків захисникам України, які експонувалися у центрі творчості, жінки плели сітки з твердою і непохитною вірою в те, що переможний світанок вже скоро…

ФОТО Оксани Соколюк

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора