Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У санаторії «Косів» дякували волонтерам Благодійного фонду «Вірні»

Дата: 20.03.2023 17:13
Кількість переглядів: 328

Фото без опису
18 березня 2023 року у санаторії «Косів» було гамірно. В гості до дітей, які проходять у закладі санаторно-курортне лікування, завітали заступник голови Івано-Франківської обласної військової адміністрації Вадим Созоник, голова Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма, волонтери благодійної організації «Благодійний фонд «Вірні» та військовослужбовці окремої президентської бригади імені Богдана Хмельницького.

Фото без описуНа волонтерів Фонду тут чекали по особливому. Адже згуртована команда «Вірних» неабияк допомогла лікувально-профілактичному закладу.

Фото без описуЯк розповідають у Державному закладі «Спеціалізований (спеціальний) санаторій «Косів» МОЗ України, допомагати розпочали ще з вересня минулого року. Саме завдяки старанням Фонду у центральному корпусі санаторію «Косів» замінили 79 вікон та оплатити роботи по облицюванню укосів. Допомогли волонтери і з придбанням дороговартісного обладнання для кухні та стоматологічного кабінету, також закладу передали холодильник, дві морозильні камери та овочерізку. Старалися посприяти і продуктами харчування, а для дітей організували подарунки до свята Миколая.

Фото без описуЗа сприяння Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України та Івано-Франківської облдержадміністрації у користування санаторій отримав генератор потужністю 32кВт.

Фото без описуНа знак вдячності за чуйне серце, добрі справи, докладені зусилля та підтримку діти підготували для гостей мистецьку програму: співали пісень, читали вірші, дарували свої малюнки. Директор санаторію Оксана Суканець відзначила засновника БО «БФ «Вірні» Андрія Матійчика та його команду подячними грамотами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора