Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Косівщині продовжується рекрутингова кампанія «Гвардії наступу»

Дата: 22.03.2023 15:24
Кількість переглядів: 183

Фото без опису
На початку лютого в Україні стартувала рекрутингова кампанія до штурмових бригад, які звільнятимуть окуповані території України від російської навали.

Це не мобілізація, а відбір вмотивованих добровольців до 8 бригад, об’єднаних назвою «Гвардія наступу»: «Азов», «Спартан», «Рубіж», «Червона калина», «Сталевий кордон», «Кара-Даг», «Лють» та «Буревій».

Сьогодні про Національну рекрутингову кампанію говорили із колективом працівників Косівського районного відділу Державної виконавчої служби Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України.

Фото без описуНовостворені частини будуть формуватися із залученням військовослужбовців чи поліцейських, які вже мають бойовий досвід з 2014 року. Кожен воїн пройде кваліфіковану підготовку за майбутньою спеціальністю у найкращих інструкторів. 

Головне бажання українців цього року – Перемога. Долучившись до нових підрозділів, кожен може зробити свій внесок у нашу спільну справу та наблизити день Перемоги України.

Щоб вступити до одного з підрозділів «Гвардії наступу», необхідно подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua або записатися в одному із центрів надання адміністративних послуг області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора