Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталія Кучма відзвітувала про роботу Косівської районної військової адміністрації за підсумками 2022 року

Дата: 23.03.2023 16:43
Кількість переглядів: 262

Фото без опису
Для забезпечення публічності та відкритості сьогодні, 23 березня 2023 року, начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма відзвітувала про роботу райдержадміністрації за підсумками минулого року. Публічний звіт керівниці району провели на XIV сесії Косівської районної ради за участі депутатського корпусу, керівників підприємств та установ району, працівників райдержадміністрації та районної ради.

Фото без описуУ своєму звіті Наталія Кучма детально зупинилася на виконанні пріоритетних напрямків роботи районної військової адміністрації в умовах воєнного стану, зокрема оборонно-мобілізаційній роботі, соціальному захисту військовослужбовців, роботі із внутрішньо переміщеними особами та забезпеченні їх житлом, релокованих до району підприємствах, захисті прав та законних інтересів дітей, ліквідації наслідків пожежі у реанімаційному відділенні КНП «Косівська центральна районна лікарня», співпраці із волонтерськими організаціями та представництвами.

Фото без опису«Війна – це нові виклики, до яких важко бути готовим. Але у тісній співпраці із облдержадміністрацією, всіма територіальними громадами району, депутатами, керівниками всіх підприємств та установ району, волонтерами, благодійними організаціями, священнослужителями та просто небайдужими людьми ми долаємо труднощі та адаптовуємося до нових реалій життя.

Дякую всім за співпрацю. Без об’єднання зусиль всіх гілок влади, волонтерів, підприємців, меценатів, священників, добрих і чуйних людей нам не вдалося б нічого зробити. В єдності – сила! Разом і переможемо російського окупанта, раз і назавжди виженемо його із нашої рідної землі.

Перемога буде за нами! Слава Україні! Героям Слава!», - такими словами Наталія Кучма завершила свій публічний звіт.

Звіт голови Косівської районної державної адміністрації Наталії КУЧМИ за підсумками роботи у 2022 році розміщено на офіційному сайті Косівської райдержадміністрації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора