Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Косівських тренерів інформували про «Гвардію наступу»

Дата: 26.03.2023 11:57
Кількість переглядів: 168

Фото без опису
Днями про Національну рекрутингову кампанію «Гвардії наступу» говорили у Косівській ДЮСШ «Гірське орлятко» Косівської міської ради.

Тренерам з видів спорту розповіли про формування восьми штурмових бригад, метою яких є звільнення окупованих загарбниками українських земель.

Фото без описуШтурмові вони називаються, бо комплектуються підрозділи для того, щоб скласти не тільки кількісну, а й якісну перевагу ворогу під час контрнаступу України.

До добровольчих загонів можуть вступати всі охочі чоловіки і жінки віком від 18 до 60 років, їм гарантована заробітна плата, соціальна підтримка, матеріальне забезпечення. Після зарахування до загонів добровольці проходитимуть спеціальне навчання, перш ніж починати виконання спеціальних завдань.

Присутнім наголосили, що «Гвардія наступу» - це жодним чином не мобілізація, а добровільний набір вмотивованих людей, які за власним бажанням записуються до тих бригад, що підходять їм за ідеологією та цінностями.

Фото без описуПриєднатися до рядів «Гвардії наступу» можна, заповнивши відповідну анкету на сайті STORM.MVS.GOV.UA, або звернутися до одного із центрів надання адміністративних послуг області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора