Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наші #МістаГероїв

Дата: 22.03.2023 11:43
Кількість переглядів: 122

Фото без опису
Навесні 2022-го ми звільнили від російських окупантів північні регіони України. Завдяки відважним та вмілим діям всіх наших людей нам вдалося вистояти. Світ побачив, на що здатні українці.

Фото без описуРосіяни стверджували, що їхня втеча з Київщини – це "акт доброї волі". Цими заявами вони намагалися прикрити ганебність своєї поразки. З того моменту українці ще неодноразово змушували росіян вчиняти аналогічні "акти доброї волі" і відступати – з острова Зміїний, Херсону, міст і сіл Харківщини. Ми побачимо такі ж "акти доброї волі" окупанта в інших частинах України завдяки героїчним і активним діям наших військових, розвідки та усіх, хто боронить Україну.

Фото без описуЗвільнення півночі та стійкість України загалом були забезпечені, зокрема, завдяки багатьом звичайним людям, які допомагали Силам оборони і безпеки. Це – волонтери, журналісти, транспортники і багато інших, хто забезпечував оборонців, допомагав людям, викривав позиції окупанта, привертав увагу світу тощо.

Фото без описуМіста героїв – це міста конкретних людей, які проявили свою сміливість, не залишили ближніх та вірили в Україну, а тому змогли перемагати.

Фото без описуРухаємося далі до повної деокупації нашої суверенної території. До нашої повної Перемоги.

Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора