Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косові провели зустріч із освітянами щодо вступу до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького

Дата: 24.03.2023 15:43
Кількість переглядів: 129

Фото без опису
Сьогодні у сесійній залі Косівської міської ради збиралися очільники відділів освіти та керівники закладів освіти територіальних громад району на зустріч із офіцером з добору (м. Івано-Франківськ) Чернівецького прикордонного загону підполковником В’ячеславом Онофреєм щодо вступної кампанії 2023 року до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Фото без описуНаціональна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького – це сучасний провідний вищий військовий навчальний заклад, єдиний на теренах України, який здійснює підготовку персоналу для прикордонного відомства – офіцерів нової формації, справжніх патріотів Батьківщини, з високим рівнем професійної компетенції.

Фото без описуПідполковник В’ячеслав Онофрей розповів присутнім освітянам про вступну кампанію 2023 року до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, детально зупинився на переліку спеціальностей та освітніх програмах, за якими здійснюється підготовка у виші, вимогах до майбутніх курсантів навчального закладу.

Фото без описуВиступ В’ячеслава Онофрея доповнив заступник військового комісара по рекрутингу районного центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Мирослав Гуцуляк, який повідомив, що інформаційна робота щодо вступу до академії проводилася у кожному закладі освіти району, а також висловив сподівання стосовно тіснішої співпраці освітян із військкоматом із зазначеного питання.

Участь у зустрічі також взяли голова Косівської районної державної адміністрації-начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма та заступник голови райдержадміністрації Василь Жмендак.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора