Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прикарпаттям пройде благодійний тур «Дорога до Перемоги»

Дата: 05.04.2023 09:18
Кількість переглядів: 239

Фото без опису
Дорога до Перемоги – це назва благодійного туру «Команди А» за участю народної артистки України Ніни Матвієнко на підтримку Збройних сил України, який відбувається в Україні протягом року російсько-української війни.Це благодійний соціальний проєкт. Артисти об’їздили уже чи не всю Україну. В травні плануються концерти і в нашій області.

Учора з цього приводу в обласній військовій адміністрації відбулася пресконференція, під час якої артисти розповіли про проміжні результати благодійного туру – 115 наразі проведених концертів. За виручені кошти «Команда А» придбала на фронт майже чотири десятки авто, а також передала велику кількість гуманітарної допомоги.

На Івано-Франківщині концерти «Команди А» пройдуть в рамках благодійного туру «Дорога до Перемоги» на підтримку воїнів 19, 20, 21 травня. Організатор благодійного концертного туру - Благодійний фонд «Майбутнє України 2050» за підтримки Радіо П'ятниця. Благодійні концерти за участю Ніни Матвієнко та відомих артистів України Ауріки Ротару, Амадора Лопеса, Артура Боссо, Анни Добриднєвої, Сергія Мироненка пройдуть у містах Івано-Франківську, Калуші, Коломиї на підтримку Збройних сил України.

Під час пресконференції артисти поділилися, що дуже сподіваються, що цей тур скоро завершиться і вони вирушать Україною вже з Переможним туром.

«Віримо, що так воно і буде, а поки кожен на своєму фронті працює задля нашої якнайшвидшої Перемоги», – переконана й голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора