Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми зі святом Входу Господнього в Єрусалим

Дата: 09.04.2023 08:00
Кількість переглядів: 161

Фото без опису
Шановні краяни, наші славні Захисники та Захисниці!

У ці сонячні весняні дні ми святкуємо одне із найвеличніших свят напередодні світлого Христового Воскресіння – Вхід Господній в Єрусалим. Це свято – свято радості через прихід обіцяного Месії – ми радіємо нашому спасінню, яке Господь прийшов звершити. 

У це світле свято Вербної неділі хочеться побажати всім миру в душі, достатку в домі, чистих прагнень і намірів, а також гармонії з рідними та близькими.

Нехай разом із гілочкою Верби у ваш дім увійдуть ангели, які охоронятимуть та берегтимуть вас і вашу родину. Нехай навіяний вербою аромат весни стане символом нового життя, нехай всі перші паростки символізують початок нового шляху, що веде до перемоги над ворогами, до щастя, миру та благополуччя.

Бажаю кожному із вас зустріти свято Входу Господнього в Єрусалим як входження Сина Божого у ваші серця, в душі, в ціле життя! А вербова лоза у цей весняний день нехай нам нагадує про те, що життя переможе!

Верба б’є, не я б’ю, віднині за тиждень Великдень!

З повагою

Голова районної державної адміністрації –
начальник районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора