Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Лікарі без кордонів»: у Косові обговорили можливості співпраці

Дата: 20.04.2023 21:29
Кількість переглядів: 194

Фото без опису
Сьогодні,20 квітня 2023 року, у Косівській районній військовій адміністрації відбулася робоча зустріч представників організації «Лікарі без кордонів» із соціальними фахівцями територіальних громад району, медичними працівниками КНП «Косівська центральна районна лікарня», представниками управління соціального захисту райдержадміністрації.

Фото без описуЗустріч провели під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Василя Жмендака та координаторки проєкту в Івано-Франківській області Арабії Міналі. Участь у нараді також взяли заступник міського голови із гуманітарних питань Володимир Петричук, перший заступник голови Космацької сільської ради Анна Варцаб’юк.

Фото без опису«Лікарі без кордонів» - це міжнародна незалежна медична гуманітарна організація, що надає допомогу всім потребуючим, у т.ч. жертвам збройних конфліктів.

На нараді обговорили шляхи організації тренінгів зі стрес-менеджменту та першої психологічної допомоги. Йшлося також про фізіотерапію та фізичну реабілітацію для поранених внаслідок бойових дій.

Фото без описуЦього дня команда «Лікарів без кордонів» працювала також в одному із прихистків для внутрішньо переміщених осіб Косівської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора