Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На благодійному аукціоні у Косові Владика Юліан придбав два лоти

Дата: 29.04.2023 19:06
Кількість переглядів: 180

Фото без опису
На запрошення голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми участь у благодійному аукціоні на підтримку 10-ої гірсько-штурмової бригади взяв Преосвященний Єпископ Коломийський та Косівський Юліан.

Фото без опису

«Сьогодні у цьому гостинному залі кожен з нас має нагоду пришвидшити перемогу над споконвічним ворогом. Вірю, що спільними зусиллями ми подолаємо окупанта, а Україна стане оновленою державою, доєднавшись до родини європейських країн», - такими словами Владика звернувся до учасників благодійного заходу.

Фото без опису

Керуючий Коломийською Єпархією ПЦУ і сам не залишився осторонь жвавого розпродажу унікальних експонатів. Його Преосвященство придбав картину «Зима у Карпатах», виконану у техніці живопису, а також ікону Святих Апостолів Матвія, Івана, Марка та Луки, виконану у старовинній техніці іконопису левкас. Лоти надали Космацька територіальна громада та приватний підприємець, начальник ТзОВ «Рожнівський сількомунгосп» Володимир Пучко відповідно.

Фото без описуНа благодійний аукціон Владика Юліан прибув у супроводі отця декана УГКЦ Романа Іванюлика, митрофорного протоієрея Ростислава Близнюка, митрофорного протоієрея Володимира Левицького, протоієрея Василя Дійчука, ієрея Василя Павлюка, протодиякона Антона Трачука, а також члена Єпархіальної ради Коломийської Єпархії ПЦУ Дмитра Нагірняка.

Фото без опису

Більше фото за посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора