Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дітям із Рожнівського ліцею подякували за допомогу ЗСУ

Дата: 03.05.2023 20:32
Кількість переглядів: 158

Фото без опису
Сьогодні, 3 травня 2023 року, учні Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Федора Погребенника отримали подяки за посильну допомогу Українському війську. Нагороджували маленьких волонтерів голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма та Рожнівський сільський голова Сергій Радиш.

Фото без описуУчні початкових класів цього закладу освіти активно беруть участь у благодійних аукціонах, які проводяться на підтримку Збройних Сил України. Разом зі своїми наставниками діти виготовляють вражаючі творчі роботи, в яких відображають свою любов до рідної землі, прагнення скорої перемоги нашої держави над ворогом та бачення України у спільноті європейських держав.

Фото без описуТак, маленькі хлопчики та дівчатка вже двічі взяли участь у благодійних заходах, виручені кошти на яких спрямовувалися на допомогу Українському війську. Слід додати, що за лоти, які надали саме ліцеїсти із Рожнова, на аукціонах вторгували чималу суму.

Фото без описуНаталія Кучма та Сергій Радиш щиро подякували маленьким свідомим українцям за доброту та чуйне серце, підтримку воїнів та волонтерство з юних років.

Фото без описуПодяками за патріотичне виховання дітей, активну громадську позицію, самовіддану працю в ім’я перемоги України відзначені також директор Рожнівського ліцею Олена Радиш та заступник директора з навчально-виховної роботи цієї школи Любов Пучко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора