Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем Матері

Дата: 14.05.2023 09:15
Кількість переглядів: 176

Фото без опису
Дорогі Матері!

Сьогодні, 14 травня, в Україні святкують День Матері. Від щирого серця вітаємо Вас з прекрасним, осяяним і зігрітим найвищими почуттями святом – Днем Матері.

Мати – це чарівне слово таїть в собі велич добра, любові і теплих спогадів. Немає на землі людини ближчої та дорожчої, ніж мама. Вона – берегиня родинного затишку та гармонії.

Улюблені наші матусі! Ви завжди будете для нас найкращими, найтурботливішими і найуважнішими мамами на світі. Адже Ви як справжні Ангели-охоронці оберігаєте нас від образ і розчарувань, сліз та помилок, болі та втрат. Дякуємо Вам за ніжність, турботу і величезне всепрощаюче серце. Бажаємо бути щасливими і успішними в житті, завжди досягати поставлених цілей, йти тільки вперед з високо піднятою головою і ніколи не опускати руки.

Любові, сил та благополуччя. Нехай Вам завжди вдається зберігати спокій душі, нехай діти будуть справжньою гордістю та радістю Вашого материнського серця. Здоров’я Вам, щастя, довгих років життя, небесних та земних благ, спокою і мирного неба над головою.

Велике спасибі Вам, наші рідні, за все, а насамперед - за найцінніше, що у нас є, - наше життя.

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації –
начальник районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора