Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем Героїв

Дата: 23.05.2023 09:10
Кількість переглядів: 362

Фото без опису
Шановні краяни!

23 травня відзначаємо свято мужності та звитяги Українського народу – День Героїв. Це свято було встановлено на честь всіх Захисників та Захисниць України, які протягом багатьох століть боролися за її незалежність та територіальну цілісність і продовжують робити це сьогодні.

Це свято величі духу Українського народу є символом незборимості Української нації. Ми складаємо щиру подяку та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до їх Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.

Ці історичні полки та сотні мужніх воїнів і у наш час продовжують поповнюватися новими іменами, які золотими літерами карбуються на скрижалях української історії. Важко було припуститися навіть думки, що у 21 столітті нашій нації доведеться взяти зброю до рук, щоб захищати своє право на існування. Але реалії сьогодення в черговий раз показують, що наші Герої є достойними нащадками своїх славних прадідів, і яким би сильним не був наш ворог, йому ніколи не вдасться знищити наш народ.

Дякуючи нашим сучасним Героям, ми зупинили ворога і виженемо його із рідної землі. Пам’ятаймо! Лише той народ вартий власної держави, який береже пам’ять про своїх синів та дочок, які віддали життя за Вітчизну. Вічна їм пам’ять!

Із щирою вдячністю вклонімося перед Героями сьогодення, їхньою силою, мужністю та патріотизмом. Ми впевнені, що завдяки Вам, наші Герої та Героїні, нас неодмінно чекає перемога.

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації – начальник
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора