Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косові говорили про запобігання та протидію домашньому насильству і торгівлі людьми

Дата: 18.05.2023 15:55
Кількість переглядів: 135

Фото без опису
Сьогодні, 18 травня 2023 року, у Косові провели засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми. На засіданні головував заступник голови Косівської райдержадміністрації Василь Жмендак.

Фото без описуУчасть у Міжвідомчій раді взяли директор Благодійного Фонду «Карітас   Івано-Франківськ УГКЦ» о. Володимир Чорній та його заступниця Наталія Козакевич, фахівець з розбудови національного механізму взаємодії у сфері протидії торгівлі людьми Фонду Оксана Пашківська, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Василь Ропар, представники служби у справах дітей райдержадміністрації, Косівської філії обласного центру зайнятості, районного відділу поліції, Косівської центральної районної лікарні, управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

Фото без описуНа робочій зустрічі підвели підсумки роботи щодо протидії торгівлі людьми та запобігання насильства в сім’ї на Косівщині, а також погодили план спільних дій БО «БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» та Косівської райдержадміністрації з формування ефективної державної політики у сфері запобігання торгівлі людьми та протидії домашньому насильству.

Фото без описуЦього дня представники Фонду відвідали також із робочим візитом Косівську та Яблунівську територіальні громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора