Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У рамках проєкту «Турбота про родину Героя» у Косові провели свято для дітей загиблих Воїнів

Дата: 19.05.2023 21:55
Кількість переглядів: 126

Фото без опису
За ініціативи голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми сьогодні у Косівському центрі дитячої творчості влаштували веселе чаювання. Гуртківці центру разом зі своїми наставниками Оксаною Соколюк та Надією Кіт гостинно вітали у себе в гостях дітей Захисників України, батьки яких полягли смертю Героя у боротьбі за свободу і мир на рідній землі.

Фото без описуЗахід організували для дітей віком до 7 років у рамках соціального проєкту «Турбота про родину Героя», ініційованого начальником Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світланою Онищук, та за підтримки очільниці Косівського району Наталії Кучми.

Фото без описуУ колі своїх нових друзів із центру дитячої творчості діти полеглих Героїв почувалися щасливими та радісними. Повсюди лунав щирий дитячий сміх, діти жартували, приміряли капелюхи казкових героїв, танцювали, гралися кульками та разом зі своїми мамами ласували смаколиками і запашним ароматним чаєм.

Фото без описуПід веселу музику всі поринули у щасливе безтурботне дитинство, сповнене теплом, любов’ю та добром, новими враженнями, щирими посмішками та грайливими іскорками у дитячих очах.

Фото без описуДодому діти поверталися не з порожніми руками. Наталія Кучма подарувала кожній дитині солодощі та пам’ятні подарунки, отримали діти і гостинці від центру дитячої творчості.

Фото без описуНаталія Кучма подякувала Оксані Соколюк та Надії Кіт за майстерно організований захід, співпрацю та повсякчасну готовність допомогти. Родинам загиблих Героїв керівник району побажала витримки та мужності, мирного неба та скорої перемоги України.

Фото без описуВеселий сміх дитини, життєрадісні обличчя, щастя у дитячих очах – такі непідробні дитячі емоції вселяють тверду віру, що нас, сильних українців, ніколи не здолати. Ми – вільний народ у спільноті європейських країн, який, попри всі труднощі, обов’язково вистоїть і переможе!

#Турбота_про_родину_Героя

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора